Ποιοί είμαστε

Αποστολή

Αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, που δημιουργούν αξία για τους πελάτες μας καθώς εγγυώνται υψηλά επίπεδα αποδοτικότητας και αξιοπιστίας.

01.

Προσήλωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη:

Χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να εξυπηρετούμε τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχεδιάζουμε και παρέχουμε στους πελάτες μας την τέλεια λύση για κάθε περίπτωση.

02.

Αξιοπιστία:

Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές, διασφαλίζοντας παράλληλα εξαιρετική υποστήριξη ακόμη και μετά την πώληση.

03.

Εμπειρία:

Αξιοποιώντας την τεχνική μας εμπειρία άνω των 40 ετών, συνεχίζουμε να χτίζουμε μια βαθύτερη τεχνογνωσία, ώστε να είμαστε πάντα μπροστά από τελευταίες τάσεις του κλάδου. Έτσι, παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις αιχμής βασισμένες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

04.

Ευελιξία:

Προσφέρουμε γρήγορη ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας και είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να προσαρμόσουμε τις λύσεις μας στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

 • Πληροφορίες επικοινωνίας

  Τηλέφωνο: +30 210 2824050-1

  Email: info@anateco.gr

  Διεύθυνση: I. Gavriil 23 Acharnes,

  136 77 Athens – Greece

 • Εγγραφή στο Newsletter

 • Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και τις ειδικές προσφορές μας.

© 2021, Anateco.
All right reserved.