Πριoνοκορδέλες κοπής μετάλλων

Κατάλληλα για χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο, σας παρέχουμε πριόνια κοπής μετάλλων για να ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για την PILOUS από το 1999, παρέχουμε κάθε είδους μεταλλικά πριόνια κοπής για βέλτιστη απόδοση, σχεδιασμένα κυρίως για βαρέως τύπου βιομηχανίες.

Η γραμμή παραγωγής των πριονοκορδελών που κατασκευάζεται ειδικά για την κοπή μετάλλων προσφέρει περισσότερους από 40 τύπους μηχανών: χειροκίνητα, ημιαυτόματα καθώς επίσης και πλήρως αυτόματα CNC. Όλα τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτροκινητήρες και ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και υδραυλικά εξαρτήματα από καταξιωμένους Ευρωπαϊους κατασκευαστές πριονοκορδελών. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια κοπής αλλά και μεγάλη διάρκεια ζωής των μηχανών και των πριονοκορδελών.

Με τα χρόνια, η Anateco έχει εγκαταστήσει πάνω από 1000 μηχανήματα, αποκτώντας αξιοσημείωτη εμπειρία και γνώση. Έτσι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα μηχανήματα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις (τεχνικές) απαιτήσεις σας. Η Anateco παρέχει επίσης όλους τους τύπους υπηρεσιών και υποστήριξης ακόμη και μετά την πώληση, από έναν απλό έλεγχο έως τη συντήρηση ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική υποστήριξη.

 • Πληροφορίες επικοινωνίας

  Τηλέφωνο: +30 210 2824050-1

  Email: info@anateco.gr

  Διεύθυνση: I. Gavriil 23 Acharnes,

  136 77 Athens – Greece

 • Εγγραφή στο Newsletter

 • Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και τις ειδικές προσφορές μας.

© 2021, Anateco.
All right reserved.