Προϊόντα και Υπηρεσίες Anateco

Reliable solutions, for over 40 years

Η Anateco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην προμήθεια, εγκατάσταση, μετασκευή και συντήρηση βιομηχανικού εξοπλισμού των περισσότερων εφαρμογών. Ξεχωρίζει για το μακροχρόνιο ιστορικό της στην αξιολόγηση, το σχεδιασμό και την προμήθεια προσαρμοσμένων, αξιόπιστων λύσεων για τους πελάτες της.

Προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις βιομηχανικού εξοπλισμού για την κοπή συγκόλληση και διαμόρφωση μετάλλων. Επίσης εισάγουμε και κατασκευάζουμε τα δικά μας μηχανήματα.

Για πάνω από 40 χρόνια, διατηρούμε σταθερά ένα πρωτοποριακό και τεχνολογικά προσανατολισμένο προφίλ. Είμαστε μια τεχνική εταιρεία που συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της για να προσαρμόσει τις λύσεις της στις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους και εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα, ευελιξία και αξιοπιστία.

Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας:

Η Anateco SA παρέχει ολιστικές υπηρεσίες για την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση όλων των ειδών μηχανημάτων κοπής μετάλλων και άλλων λύσεων βιομηχανικού εξοπλισμού.

Λειτουργία και υποστήριξη:

Η ομάδα των εκπαιδευμένων και ικανών επαγγελματιών μας είναι έτοιμη να παράσχει ποιοτικές υπηρεσίες όπως: παράδοση και εγκατάσταση, διαμόρφωση και παραμετροποίηση, (διαχείριση έργου, μηχανική) κ.λπ.

Πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας:

Είμαστε επίσημα πιστοποιημένοι με ISO 9001, γεγονός που αποδεικνύει ότι διαθέτουμε την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αποτελεσματική τήρηση των κανόνων ασφαλείας και την προώθηση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες & υποστήριξη:

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την αγορά του κατάλληλου προϊόντος ή των ολοκληρωμένων συστημάτων εξοπλισμού.

Παράδοση & εγκατάσταση:

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της εισαγωγής, του εκτελωνισμού και της μεταφοράς. Η πλήρης εγκατάσταση πραγματοποιείται από την έμπειρη ομάδα μας στο χώρο σας.

Εκπαίδευση:

Είμαστε μαζί σας όχι μόνο για τη διαδικασία εκπαίδευσης των μηχανημάτων μας αλλά και για τον ποιοτικό έλεγχο.

Τεχνική υποστήριξη & μετά την πώληση:

Προσφέρουμε εφ’όρου ζωής τεχνική υποστήριξη με διάφορους τρόπους, τόσο στις εγκαταστάσεις σας όσο και εξ αποστάσεως, αλλά και υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση.

Σχεδιασμός:

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις από τη μελέτη και την εγκατάσταση, μέχρι την εμπορική διάθεση ολοκληρωμένων συστημάτων για όλες τις ανάγκες.

 • Πληροφορίες επικοινωνίας

  Τηλέφωνο: +30 210 2824050-1

  Email: info@anateco.gr

  Διεύθυνση: I. Gavriil 23 Acharnes,

  136 77 Athens – Greece

 • Εγγραφή στο Newsletter

 • Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και τις ειδικές προσφορές μας.

© 2021, Anateco.
All right reserved.